Fremlæggelse af beretningen i Jyske Bank Kreds – sådan gik det

Brænder du igennem, når du står på en scene/en ølkasse? Kan du sige noget, der inspirerer, engagerer og motiverer? Kan du håndtere skeptiske tilhørere? Kan du begejstre?

Du får masser af idéer, du kan bruge med det samme, hvis du hopper med på mit kursus Bryd Muren – et kursus i personlig formidling, der foregår i mit hjem i Sondrup Bakker.

Kurset er intensivt. Det foregår i private rammer. Der er maks. 8 deltagere. Kontakt mig og hør mere >>

“Jeg har ikke tid”, siger du måske?
Det tager tid af blive bedre. Det ved en hver.

“Det er godt nok, som det er.”
Det kommer sandelig an på dit ambitionsniveau. Det giver magt, indflydelse og penge, hvis du taler klart, tydeligt og fængende. Det gælder beslutningstagere inden for business, politik, uddannelse og kultur.

“Jeg gider ikke…”
Vindere spørger aldrig, om de gider at træne. De gør det bare.

Marianne Lillevang og Johnny Christensen fra Jyske Bank Kreds mærkede en forskel, da de fik hjælp til fremlæggelse af beretningen. Læs Mariannes oplevelse af forløbet her:

“D. 22. marts skulle vi på scenen i forbindelse med Generalforsamling i Jyske Bank Kreds – 150 tillidsmænd og -kvinder. Jeg som ny forkvinde skulle aflægge min første beretning – en ny rolle, en ny situation.

For at være så godt klædt på til dagen som muligt gennemgik jeg et skræddersyet træningsprogram udviklet af Povl Henningsen. Jeg besluttede at lade min næstformand Johnny Christensen deltage i træningsprogrammet. Vi ville gerne fremstå som et stærkt formandsteam.

Vi havde stor glæde af at benytte Povl Henningsens ekspertise inden for personlig formidling. Vi gjorde brug af hans store erfaring og ekspertise til udarbejdelse af indholdet i beretningen. Og han trænede os i den konkrete fremlæggelse af beretningen.

Vi ville sikre os, at beretningen var informativ, inspirerende og fængende.

Povl hjalp os med at strukturere beretningens budskaber. Han hjalp med at skærpe Indholdet, så det var klart og tydeligt, hvad der var sket i det forløbne år. Hvordan vi vurderede status, og hvad vi ville have fokus på i det kommende år.

Han hjalp os med at visualisere vore budskaber, så det var lettere for tilhørerne at følge vores oplæg. Og han tog os igennem et intensivt træningsprogram, hvor vi lærte at komme ud over rampen med vore budskaber. Vi arbejdede bl.a. med sprog, kropssprog, stemmen, nærvær og kontakt til tilhørere.

Vi fik værdifuld forståelse af vore respektive styrker og svagheder på en scene. Og Povl lærte os at spille vores kommunikationskort optimalt. For os begge gjorde det en stor forskel, at vi var velforberedte til Generalforsamlingen – til gavn for både os selv og publikum.

Vi har efterfølgende fået meget fine tilbagemeldinger fra tilhørerne. De satte pris på et formandsskab, der fremlagde beretningen på en jordnær, personlig og forståelig måde.

Vi giver Povl Henningsen vores bedste anbefaling til alle, for hvem personlig gennemslagskraft fra en scene er af afgørende betydning i deres daglige virke.”

Silkeborg, 21. april 2019,
Marianne Lillevang & Johnny Christensen

Vil du vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig? Ring til mig på 21757509 eller send mig en mail.