fbpx

Siden 1990 har Povl Henningsen arbejdet med dét, han gør allerbedst: At skabe forståelse mellem mennesker af forskellig faglig, kulturel og ideologisk baggrund.

Povl Henningsen

Povl Henningsen

Forfatter, Foredragsholder & Strategisk Rådgiver

25 års erfaring som simultantolk for EU Kommissionen i Bruxelles. Essensen: åben dialog, forståelse og brobygning i et meget intenst tværkulturelt miljø. Jeg har været involveret i møder med internationale topledere, såsom Dalai Lama, Mikhail Gorbatjov, Ronald Reagan, Angela Merkel, Tony Blair og Anwar Sadat, Ronald Reagan, Ratko Mladic.

Jeg har arbejdet med små, mellemstore og store virksomheder gennem mange år. Min professionalisme er baseret på en afvæbnende uhøjtidelighed, der vækker tillid og tryghed hos mine kunder. Jeg anser mig selv som verdensmester i at bygge bro på tværs af personlige, faglige og kulturelle forskelle.

Min faglige ekspertise inden for ledelse, kommunikation og samarbejde er bragt i spil via foredrag, workshops samt design af længere udviklingsforløb.

Jeg har skrevet to bøger om kommunikation: “Bryd Muren: Guide til kommunikation i modvind”, der ruster læseren til at trænge igennem med vigtige budskaber og “Gode møder – bedre resultater på kortere tid” – med fokus på produktive møder mellem mennesker på tværs af individuelle, faglige og kulturelle forskelle. Begge bøger udgivet på Gyldendal Business.

Som sværvægter i mit fag, har jeg arbejdet med virksomheder som Mærsk, Grundfos, Udenrigsministeriet, Miljø- og Energiministeriet, Århus Universitetshospital, VIA University College, Reputation Institute, Århus / Karlshamn, Crisplant, PR Electronics, Kvadrat, Kamstrup, Caljan, Aller Aqua, Nordea, Egmont og Erhvervsakademi Aarhus, etc.

Jeg bevæger mig ligeså flydende i hjemlige som i internationale farvande. Er flydende i de skandinaviske sprog, såvel som engelsk, tysk og fransk.

Copyright©2019. HENNINGSEN INTERNATIONAL. All rights reserved.

BEDRE SAMARBEJDE?

JA TAK – MEN HVORDAN?

Skriv dig op her og få 10 enkle regler for det gode samarbejde – fordi godt samarbejde fremmer både personlig og forretningsmæssig udvikling og vækst!
Fornavn
Email
Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig min privatlivspolitik. Du kan afmelde dig til hver en tid.