EKSPORT | LEDERSPARRING | FOREDRAG | MASTERMIND

Henningsen Global tilbyder personlig rådgivning i særklasse. Den retter sig både mod de ambitiøse. Dem, der vil resultater for sig selv for virksomheden, organisationen eller institutionen. Rådgivningen sikrer visionære strategier, der sikrer synergi mellem ledelse, samarbejde og kommunikation. Jeg har udviklet metoder, teknikker og modeller, der er lette at arbejde med. Alt bygger på de 4 HERO principper, som er grundlaget for alle ydelser.

Slutresultatet: En dynamisk virksomhed, der ved, hvad den vil. En virksomhed, der kan forklare visioner, værdier og mål, så det fænger. Og en virksomhed, der får det bedste frem i alle på holdet.

eksportraadgivning-Tyskland

EKSPORTRÅDGIVNING

Ønsker du/I at eksportere til Tyskland? Eller ønsker din virksomhed at eksportere mere end I gør i dag? Det tyske marked er stort, og mulighederne er mange.

Henningsen Global rådgiver din virksomhed om, hvordan I får foden ind på det tyske marked eller om, hvordan I øger eksporten til vores naboer syd for grænsen – og får succes!

kommunikation og sprog ekspert Povl Henningsen

LEDERSPARRING

Sparring til ledere, som ønsker at udvikle sig fagligt eller personligt, eller som har brug for rådgivning i forhold til en specifik problematik.

Vi ser på udfordringer relateret til personlige, faglige og kulturelle forskelle (geografiske såvel som organisatoriske) sprogbarrierer, arbejde på tværs af funktioner, nye ansatte, afskedigelse etc.

FOREDRAG, SEMINARER & WORKSHOPS

Har din virksomhed brug for et løft i energien – eller for en saltvandsindsprøjtning af god, gammeldags holdånd? Henningsen Global tilbyder foredrag, workshops og længere udviklingsforløb, der bringer mennesker sammen på på tværs af organisationen. Jeg skaber sammenhæng og sammenhold over hele linjen.

Fra et kommunikationsmæssigt udgangspunkt adresserer vi emner som ledelse, samarbejde, innovation, kreativ problemløsning, udfordringer i forbindelse med forandringer, generationsskifte, kriser, etc.

mastermind-ledernetvaerk

MASTERMIND: ET LEDERNETVÆRK

Mastermind  er et ambitiøst ledernetværk for dig, som ønsker sparring om professionelle og/eller ledelsesrelaterede udfordringer fra ligesindede. Mastermind forløb består af 4 møder i løbet af et år, og der er 4-6 deltagere pr. gruppe.

Indholdet på møderne tager udgangspunkt i jeres ønsker og aktuelle problemstillinger samt brancheuafhængige ledelsesudfordringer. Her opnår du – intet mindre end – ledersparring i særklasse!