Henningsen Global tilbyder rådgivning om Eksport til Tyskland

Eksportrådgivning: Eksport til Tyskland

Henningsen Global tilbyder din virksomhed professionel eksportrådgivning. Har du gode produkter, services eller projekter, der har potentiale syd for grænsen, kan du få hjælp i processen med at komme fra tanke til handling og få succes med eksport til Tyskland.

Mange danske virksomheder nyder godt af at eksportere til Tyskland. Få foden indenfor på det tyske marked med professionel eksportrådgivning og skab vækst i virksomheden.

Det kan være hjælp til at:

  • undersøge og vurdere markedet
  • lægge en salgs- og markedsføringsstrategi
  • finde kunderne
  • udvikle gode kunderelationer
  • ansætte sælgere
  • finde agenter
  • træne din egen organisation til at klare internationale opgaver
  • udvikle internationalt holdspil i særklasse

I et samarbejde med Henningsen Global udnytter du mine mange års erfaring og ekspertise med udvikling af effektivt samarbejde på tværs af sproglige og kulturelle grænser. International business sker mellem mennesker. Jeg sikrer, at du sætter det rigtige hold og får det til at præstere på højt niveau.

Et særligt aktiv: jeg taler og skriver engelsk, tysk og fransk. Det letter enhver form for kommunikation i en globaliseret tidsalder.

Ring og lad os tale om dine internationale ambitioner og muligheder. Vi kan hurtigt finde ud af, om der er basis for et samarbejde til gensidig glæde.

Danmarks vigtigste handelspartner

Tyskland er og bliver Danmarks vigtigste handelspartner. Geografisk nærhed og et indbyggertal på 82 mio. er attraktive parametre, når danske virksomheder eksporterer mod syd. Derfor eksporteres ca. en femtedel af al dansk eksport til vores tyske naboer.

Med 25 år som simultantolk for EU kommissionen i Bruxelles har jeg stor erfaring med at overvinde såvel kulturelle som sproglige barrierer. Jeg sikrer dermed, at jeres produkter og virksomhed bliver præsenteret på en troværdig og attraktiv måde for jeres kommende, tyske handelspartnere.

Eksport til Tyskland – Kend det tyske marked

Det tyske marked er flere markeder i ét. De kulturelle og økonomiske forskelle i Tyskland er store, og hver region kan derfor opfattes som et marked for sig.

Virksomheder, som forhandler deres produkter i hele Tyskland, har oftest omkring 10 agenter fordelt i landet. Det siger noget om landets størrelse, og derfor kan det være fordelagtigt at starte med én region og herefter udvide samarbejdet til flere regioner. Jeg hjælper jer med, hvor I skal starte og slutte.

På trods af store kulturelle ligheder imellem Danmark og Tyskland, må forskellene imellem de to landes forretningskulturer ikke undervurderes. Jeg rådgiver jer om, på hvilke områder I bør tilpasse jer den tyske forretningskultur og hvordan.

Er du i tvivl om, hvorvidt din virksomhed har potentiale til at eksportere til Tyskland? Kontakt mig for en uforpligtende konsultation om din virksomheds muligheder.

Kontakt mig for en uforpligtende konsultation

Du kan kontakte mig for en uforpligtende konsultation på:

Tlf. 21 75 75 09 eller på mail@henningsenglobal.com

Du kan også skrive til mig via kontaktformularen herunder.

Send us mail